Jól aludtál?

fulvedelem.hu

ALVÁS

Használj kényelmes füldugót a pihentetőbb alváshoz,
 zárd ki a zajokat és a horkolást.

Hangosan horkolnak melletted? Nem tudsz aludni a beszűrődő zajoktól? Minőségi zajvédőink segítségével nyugodtabb lehet az éjszaka, kipihenten ébredhetsz fel. Az egyedülálló füldugók segítenek eltávolítani a háttérhangokat anélkül, hogy tökéletesen lezárnák a füledet - így az ébresztőóra jelzésére, gyereksírásra könnyedén felébredsz. Termékeink tartós, hipoallergén és extra puha szilikon anyagból készülnek, speciális formájuknak köszönhetően az oldalt fekvéshez is kényelmes viseletet biztosítanak.

Fülvédelem a nyugodt éjszakákért

ALVÁS

"Csend" egyéni passzív zajvédő illeszték -pár

Zajvédő szilikon termékeink a zaj forrásának jellegétől függően képesek hatékony védelmet nyújtani. Legyen szó tartós, hosszú távú zajterhelésről vagy impulzusszerű behatásról, a megfelelően kialakított forma képes ezeket oly mértékben csökkenteni, hogy a vegetatív idegrendszer, valamint a dobhártya is jóval kevesebb terhelést kapjon. Megfelelő védelem nélkül a belső fül terhelése nő és a szőrsejtek sérülésének kockázata is nagyobb. A rugalmas szilikon "Csend" zajvédők, gyári számmal ellátott bevizsgált termékek, melyek tudatos használatával hallásának épsége is megmarad.  Igény szerint zsinórral és fémgolyóval is rendelhető felár ellenében.

22 000 Ft

Egyéni alvó füldugó - 1 darab

Alváshoz kifejlesztett egyéni füldugó. Ha zavarja a hangos horkolás vagy az utcáról beszűrődő zajok megtalálta a megoldást. Egyedi méretre készült füldugónkkal jelentős mértékben csökkentheti a zajok hangerejét, hogy újra nyugodtan tudjon pihenni.  Új formájának köszönhetően ideális oldalt fekvéshez is! Gyermekek és felnőttek részére egyaránt elkészíthető biokompatibilis antiallergén anyagból. Megrendelés előtt egyéni lenyomatvétel miatt keressen minket elérhetőségeink egyikén. A lenyomatvételhez minden esetben hozza magával harapásemelőjét vagy éjszakai fogszabályozóját amennyiben használ ilyet!

9 990 Ft

  Belsound Kft.

  1013 Budapest, Maros u. 16/b

  +36 30 951 4078

  info@fulvedelem.hu

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK