Jól aludtál?

fulvedelem.hu

ALVÁS

Használjon kényelmes füldugót a pihentetőbb alváshoz zárja ki a zajokat és a horkolást.

Hangosan horkol? Nem tudsz aludni a beszűrődő zajoktól? Minőségi zajvédőink segítségével nyugodtabb lehet az éjszaka, kipihenten ébredhetsz fel. Az egyedülálló füldugók segítenek eltávolítani a háttérhangokat anélkül, hogy tökéletesen lezárnák a füledet - így az ébresztőóra jelzésére, gyereksírásra könnyedén felébredsz. Termékeink tartós, hipoallergén és extra puha szilikon anyagból készülnek, speciális formájuknak köszönhetően az oldalt fekvéshez is kényelmes viseletet biztosítanak.

Fülvédelem a nyugodt éjszakákért

ALVÁS

Egyéni alvó füldugó

Alváshoz kifejlesztett egyéni füldugó. Ha zavarja a hangos horkolás vagy az utcáról beszűrődő zajok megtalálta a megoldást. Egyedi méretre készült füldugónkkal jelentős mértékben csökkentheti a zajok hangerejét, hogy újra nyugodtan tudjon pihenni.  Új formájának köszönhetően ideális oldalt fekvéshez is! Gyermekek és felnőttek részére egyaránt elkészíthető biokompatibilis antiallergén anyagból. Egyéni lenyomatvétel miatt keresse partnereinket. 

6.285 Ft

Pluggerz Sleep Uni-Fit

Nem is gondolunk bele, hogy alvásunk során milyen komoly zajterhelést kaphatunk egy horkoló társ vagy egy zajos fesztiválon való éjszakai pihenés során. A fülünk nem alszik! A Pluggerz Sleep termék egy speciális alváshoz fejlesztett füldugó, mivel a filter a füldugó végén, mélyen a hallójáratban található behelyezés után így biztosítva azt, hogy oldalfekvéses helyzetben ne nyomja a fülünket. Nagyszerű zajvédelmet biztosít, így megőrizve a pihenés ,minőségét zajvédőkkel szemben. A beszéd frekvenciákat jó minőségben megőrzi. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Normál és nagy méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

5.500 Ft

  Belsound Kft.

  1013 Budapest, Maros u. 16/b

  +36 30 951 4078

  info@fulvedelem.hu

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK