Jól aludtál?

fulvedelem.hu

ALVÁS

Használjon kényelmes füldugót a pihentetőbb alváshoz zárja ki a zajokat és a horkolást.

Hangosan horkol? Nem tudsz aludni a beszűrődő zajoktól? Minőségi zajvédőink segítségével nyugodtabb lehet az éjszaka, kipihenten ébredhetsz fel. Az egyedülálló füldugók segítenek eltávolítani a háttérhangokat anélkül, hogy tökéletesen lezárnák a füledet - így az ébresztőóra jelzésére, gyereksírásra könnyedén felébredsz. Termékeink tartós, hipoallergén és extra puha szilikon anyagból készülnek, speciális formájuknak köszönhetően az oldalt fekvéshez is kényelmes viseletet biztosítanak.

Fülvédelem a nyugodt éjszakákért

ALVÁS

Egyéni alvó füldugó

Alváshoz kifejlesztett egyéni füldugó. Ha zavarja a hangos horkolás vagy az utcáról beszűrődő zajok megtalálta a megoldást. Egyedi méretre készült füldugónkkal jelentős mértékben csökkentheti a zajok hangerejét, hogy újra nyugodtan tudjon pihenni.  Új formájának köszönhetően ideális oldalt fekvéshez is! Gyermekek és felnőttek részére egyaránt elkészíthető biokompatibilis antiallergén anyagból. 

6.285 Ft

Pluggerz Sleep Uni-Fit

Nem is gondolunk bele, hogy alvásunk során milyen komoly zajterhelést kaphatunk egy horkoló társ vagy egy zajos fesztiválon való éjszakai pihenés során. A fülünk nem alszik! A Pluggerz Sleep termék egy speciális alváshoz fejlesztett füldugó, mivel a filter a füldugó végén, mélyen a hallójáratban található behelyezés után így biztosítva azt, hogy oldalfekvéses helyzetben ne nyomja a fülünket. Nagyszerű zajvédelmet biztosít, így megőrizve a pihenés ,minőségét zajvédőkkel szemben. A beszéd frekvenciákat jó minőségben megőrzi. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Normál és nagy méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

5.500 Ft

  Belsound Kft.

  1013 Budapest, Maros u. 16/b

  +36 30 951 4078

  info@fulvedelem.hu

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK