Durr... Talált?

KALIBER

A vadászat csodálatos dolog, mindig is az volt! A vadász a vad ellen, ösztön az ösztön ellen, érzékszervek az érzékszervek ellen.

Azért nem egyoldalú még mindig ez a küzdelem, mert 2 területen a vad még most is előttünk jár:

 • jobb a szaglása
 • és jobb a hallása.

Képzelje el, ha a hallása azonos szinten lenne a vad nagyon érzékeny fülével? Milyen lenne, ha minden kis neszt hallana, tudná, hogy honnan jön, és így előbb venné észre a vadat, mint a vad Önt?

Milyen lenne, ha ez a fülében lévő szerkezetnek köszönhetően a fegyvert elsütve a fülsüketítő dörej nem lenne annyira zavaró? Milyen lenne, ha néhány milliszekundummal később lövedék becsapódását ugyanolyan pontosan, tűélesen hallaná, ahogy a vad mozgását a lövés előtt? 

Átlagosan a fegyver zaja jóval meghaladja a fájdalomküszöböt. Minden lövés nagyfokú halláskárosodást jelent, még ha csak egy pillanatra halljuk is. Minél gyakrabban lő, annál nagyobb a halláskárosodás veszélye. És a halláskárosodás nem visszafordítható. Ezért javasolt mindig zajvédőt használni vadászat, sportlövés során.


További információt a termékről az alábbi linken talál

Fülvédelem a komoly helyzetekhez


KALIBER

Kaliber aktív zajvédő

A Kaliber egyéni aktív impulzusvédő egy saját fejlesztés eredménye, mely számos olyan minőségi szolgáltatást képes nyújtani a vadászoknak, amik eddig csak részben vagy korlátozottan voltak elérhetők. Az egyéni mintavétel után az elektronika és az anatómia figyelembevételével, a legmodernebb 3D tervezéssel és 3D nyomtató technológiával kerül gyártásra az eszköz. A fejlett algoritmus kiváló térbeli tájékozodást nyújt a les szituációban, a halk hangok felerősítése mellett. Az ultragyors áramkör a lövés pillanatában azonnal 85 dB-re korlátozza a kimenetet ezzel megóvva a hallás épség.  A hangvezető furatok akusztikai beállítása, valamint az anatómiai sajátosságok figyelembevétele nagyban növelni tudjuk a természetes hangzást és a komfortérzetet. Az egyéni lenyomat alapján készített zajvédő egyik nagy előnye, hogy egy természetes 24-28 dB-es csillapítás jön létre, melyet a házba épített elektronika aktív működése még hatékonyabbá tesz. A belső algoritmus 85-dB-es hangnyomásszint fölött letilt, így kímélve meg az Ön dobhártyáját.

299 995 Ft-tól

  AKTUÁLIS

  Tudta, hogy vadászat során akár 140dB-es hangnyomás is érheti a fülét? Hát persze, hogy tudta, hiszen a lövés után vagy nem hallunk jól vagy valakinek még zúg is a füle, majd hozzászokunk... És itt követjük el a legnagyobb hibát. Hozzászokunk, mert ez ilyen. Ilyen volt 50 éves is meg 100 éve is...

  Tudja, hogy készül egy fülilleszték legyen az zajvédő, zenei vagy uszodai? Felejtse el a sötét szobában gubbasztó asszonyokat akik kézzel csiszolják, lakkozzák az illesztékeket és csak a kezükben lévő több évtizedes tapasztalaton múlik, hogy egy illeszték mennyire sikerül jól.

  Belsound Kft.

  1122 Budapest, Városmajor u. 20.

  +36 30 951 4078

  info@fulvedelem.hu

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK