Durr... Talált?

fulvedelem.hu

KALIBER

Átlagosan a pisztoly zaja jóval meghaladja a fájdalomküszöböt. Minden lövés nagyfokú halláskárosodást jelent, még ha csak egy pillanatra halljuk is. Minél gyakrabban lő, annál nagyobb a halláskárosodás veszélye. És a halláskárosodás nem visszafordítható.

Fülvédelem a komoly helyzetekhez


KALIBER

Custom-Fit Shoot Cens aktív

Egyedi méretre készült fülilleszték vadászathoz, sportlövészethez speciálisan kifejlesztve. Ez a legújabb fejlesztés a vadász számára irritációmentes, kényelmes. A kicsi ProFlex modul rendelkezik akkumulátorral, hangerőszabályzóval és digitális processzorrendszerrel. A modul könnyen eltávolítható, így a szilikon kupakok megtisztíthatók. A rendszer lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt anélkül, hogy le kellene vennie az illesztéket, miközben fenntartja a környezettel való kapcsolatot.  Két program van: a szokásos és az extra szélzaj csökkentés. A második program, amelyet egy gomb megnyomásával aktiválnak, csökkenti a szélzajt anélkül, hogy elveszíti a hangokat, például az állatok sikoltozásait és a szárnyak átlapolását. A heveder mikrofonja bekapcsol, amikor megnyomja az adóvevő gombot. Ezután a rádió automatikusan átvált átviteli módba 

299.990 Ft

Pluggerz Shoot Uni-Fit

A Pluggerz shoot termék fegyverdörej ellen kifejlesztett termék. a 3 cilinder tökéletes zárást biztosít és kényelmet is jelent felhasználójának. Alapanyaga orvosi szilikon, ennek köszönhetően antiallergén. Meleg időben sokkal kellemesebb viselet, mint a fültokok. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Normál és nagy méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

5.500 Ft

  AKTUÁLIS

  Belsound Kft.

  1122 Budapest, Városmajor u. 20.

  +36 30 951 4078

  info@fulvedelem.hu

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK