Durr... Talált?

fulvedelem.hu

KALIBER

A vadászat csodálatos dolog, mindig is az volt! A vadász a vad ellen, ösztön az ösztön ellen, érzékszervek az érzékszervek ellen.

Azért nem egyoldalú még mindig ez a küzdelem, mert 2 területen a vad még most is előttünk jár:

 • jobb a szaglása
 • és jobb a hallása.

Képzelje el, ha a hallása azonos szinten lenne a vad nagyon érzékeny fülével? Milyen lenne, ha minden kis neszt hallana, tudná, hogy honnan jön, és így előbb venné észre a vadat, mint a vad Önt?

Milyen lenne, ha ez a fülében lévő szerkezetnek köszönhetően a fegyvert elsütve a fülsüketítő dörej nem lenne annyira zavaró? Milyen lenne, ha néhány milliszekundummal később lövedék becsapódását ugyanolyan pontosan, tűélesen hallaná, ahogy a vad mozgását a lövés előtt? 

Átlagosan a fegyver zaja jóval meghaladja a fájdalomküszöböt. Minden lövés nagyfokú halláskárosodást jelent, még ha csak egy pillanatra halljuk is. Minél gyakrabban lő, annál nagyobb a halláskárosodás veszélye. És a halláskárosodás nem visszafordítható. Ezért javasolt mindig zajvédőt használni vadászat, sportlövés során.

Fülvédelem a komoly helyzetekhez


KALIBER

Kaliber aktív zajvédő

A Kaliber egyéni aktív impulzusvédő egy saját fejlesztés eredménye, mely számos olyan minőségi szolgáltatást képes nyújtani a vadászoknak, amik eddig csak részben vagy korlátozottan voltak elérhetők. Az egyéni mintavétel után az elektronika és az anatómia figyelembevételével, a legmodernebb 3D tervezéssel és 3D nyomtató technológiával kerül gyártásra az eszköz. A fejlett algoritmus kiváló térbeli tájékozodást nyújt a les szituációban, a halk hangok felerősítése mellett. Az ultragyors áramkör a lövés pillanatában azonnal 85 dB-re korlátozza a kimenetet ezzel megóvva a hallás épség.  A hangvezető furatok akusztikai beállítása, valamint az anatómiai sajátosságok figyelembevétele nagyban növelni tudjuk a természetes hangzást és a komfortérzetet. Az egyéni lenyomat alapján készített zajvédő egyik nagy előnye, hogy egy természetes 24-28 dB-es csillapítás jön létre, melyet a házba épített elektronika aktív működése még hatékonyabbá tesz. A belső algoritmus 85-dB-es hangnyomásszint fölött letilt, így kímélve meg az Ön dobhártyáját.

249 900 Ft

Custom-Fit Shoot Cens aktív

Egyedi méretre készült fülilleszték vadászathoz, sportlövészethez speciálisan kifejlesztve. Ez a legújabb fejlesztés a vadász számára irritációmentes, kényelmes. A kicsi ProFlex modul rendelkezik akkumulátorral, hangerőszabályzóval és digitális processzorrendszerrel. A modul könnyen eltávolítható, így a szilikon kupakok megtisztíthatók. A rendszer lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt anélkül, hogy le kellene vennie az illesztéket, miközben fenntartja a környezettel való kapcsolatot.  Két program van: a szokásos és az extra szélzaj csökkentés. A második program, amelyet egy gomb megnyomásával aktiválnak, csökkenti a szélzajt anélkül, hogy elveszíti a hangokat, például az állatok sikoltozásait és a szárnyak átlapolását. A heveder mikrofonja bekapcsol, amikor megnyomja az adóvevő gombot. Ezután a rádió automatikusan átvált átviteli módba 

299 990 Ft

Pluggerz Shoot Uni-Fit

A Pluggerz shoot termék fegyverdörej ellen kifejlesztett termék. a 3 cilinder tökéletes zárást biztosít és kényelmet is jelent felhasználójának. Alapanyaga orvosi szilikon, ennek köszönhetően antiallergén. Meleg időben sokkal kellemesebb viselet, mint a fültokok. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Normál és nagy méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

5 950 Ft

  AKTUÁLIS

  Belsound Kft.

  1122 Budapest, Városmajor u. 20.

  +36 30 951 4078

  info@fulvedelem.hu

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK