Nem hangos ez egy gyereknek?

fulvedelem.hu

GYEREKEKNEK

A gyerekek játszanak. Futkosnak, rohangálnak, és a legszórakoztatóbb, ha nagy zajt is csaphatnak közben. De vannak esetek, amikor ez már túl soknak bizonyul, uszodában vagy például testnevelés órán és sok más szituációban visszaverődhet a zaj a falakról és ez akár maradandó halláskárosodást is okozhat nekik. Ráadásul a gyerekek könnyen hajlamosak elveszteni a koncentrációt, főleg ha nagy zajnak vannak kitéve. Vigyázzunk a kicsik hallására is!

Fülvédelem a kis kezdőknekGYEREKEKNEK

AKTUÁLIS

Tudta, hogy vadászat során akár 140dB-es hangnyomás is érheti a fülét? Hát persze, hogy tudta, hiszen a lövés után vagy nem hallunk jól vagy valakinek még zúg is a füle, majd hozzászokunk... És itt követjük el a legnagyobb hibát. Hozzászokunk, mert ez ilyen. Ilyen volt 50 éves is meg 100 éve is...

Tudja, hogy készül egy fülilleszték legyen az zajvédő, zenei vagy uszodai? Felejtse el a sötét szobában gubbasztó asszonyokat akik kézzel csiszolják, lakkozzák az illesztékeket és csak a kezükben lévő több évtizedes tapasztalaton múlik, hogy egy illeszték mennyire sikerül jól.

Belsound Kft

1122 Budapest, Városmajor u. 20.

+36 30 951 4078

info@fulvedelem.hu

ADATVÉDELEM

ÁSZF

IMPRESSZUM

VISZONTELADÓINK