Ismered ezt a számot?

ZENE

A zenehallgatásnak tényleg igazi élménynek kell lennie, és a legkisebb mértékben sem hordozhatja a maradandó halláskárosodás kockázatát. A Fülvédelem.hu által forgalmazott termékek egyedi hangszűrőt tartalmaznak, amely a túlzott zajszintet biztonságos szintre csökkenti, miközben a hang minősége nem változik. A filterrel ellátott füldugó egyik legnagyobb előnye, hogy a füldugók eltávolítása nélkül is kommunikálhat másokkal, a magas frekvenciájú hangokat is jó minőségben hallhatod a szivacsos füldugóval ellentétben.

Fülvédelem a felhőtlen szórakozásértZENE

Fidelity egyéni zajvédő

Ez a speciális filter a zajvédő illesztékkel szerelve képes olyan szűrést biztosítani, mely arányosan hat szinte minden frekvencián. A különleges tulajdonsága miatt alkalmas minden olyan zajos környezetben, ahol a hanghűség és a hang tisztaságának megőrzése elsődleges fontosságú.

Éppen ezért fő alkalmazási területe a zenei környezet. Legyen szó élő koncertről vagy hosszas próbatermi gyakorlásokról, ez a szürőrendszer képes hosszútávon is kényelmes és hatékony védelmet biztosítani. Alkalmas számos olyan területre ahol a kommunkáció és a környezeti zaj együttesen lép föl. A vegetatív idegrendszeri fáradásokat nagymértékben képes csökkenteni. A zajvédő szilikon mellé többféle filter is rendelhető, valamint van lehetőség sima szövetzsinór és automatikusan kioldó biztonsági szilikonzsinórral rendelni.

Fidelity egyéni zenei zajvédő

Ez a speciális filter a zajvédő illesztékkel szerelve képes olyan szűrést biztosítani, mely arányosan hat szinte minden frekvencián. A különleges tulajdonsága miatt alkalmas minden olyan zajos környezetben, ahol a hanghűség és a hang tisztaságának megőrzése elsődleges fontosságú. Éppen ezért fő alkalmazási területe a zenei környezet. Legyen szó élő koncertről vagy hosszas próbatermi gyakorlásokról, ez a szürőrendszer képes hosszútávon is kényelmes és hatékony védelmet biztosítani. Alkalmas számos olyan területre ahol a kommunkáció és a környezeti zaj együttesen lép föl.  Cserélhető filterrel az egyszerűbb kezelhetőség miatt. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb csillapítást vagy cserélgesd kedved szerint zajszűrőinket egyéni füldugódba. Az ár 1 db egyéni füldugóra és a hozzá tartozó filterre vonatkozik.

26.000 Ft

Knops

Egy nagyon speciális, egyedi zajvédő, ami hatékony, állítható és igazán cool! Egy speciális analóg hangcsapda rendszer segítségével, valamint az állítható racsnis megoldással állíthatjuk 0-10-20-30dB értékekre a zajvédelmi értéket. A kényelemről és a zajvédelem jó minőségéről a dobozban található szilikon és antiallergén dugók gondoskodnak.

39.900 Ft

Pluggerz Music Premium Uni-Fit

A Pluggerz Music Premium termék egy professzionális zenei környezetre tervezett füldugó, mivel tökéletes lineális zajvédelmet biztosít, így megőrizve a zene minden részletét más zajvédőkkel szemben, ahol a magas frekvencia nagymértékben elveszik, így élvezhetetlenné válik a zene hallgatása. A filter minősége nagyon magas, azonos az egyéni zenei zajvédőbe építettel. Koncertek, fesztiválok, diszkók, klubok, esetleg sportrendezvények elengedhetetlen kelléke, ott azoknak ajánljuk, akik igényesek vagy akik az előadók, esetleg a stáb tagjai. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Normál és nagy méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

15.399 Ft

Pluggerz Music Uni-Fit

A Pluggerz Music termék egy speciális zenei környezetre tervezett füldugó, mivel lineális zajvédelmet biztosít, így megőrizve a zene minden részletét más zajvédőkkel szemben, ahol a magas frekvencia nagymértékben elveszik, így élvezhetetlenné válik a zene hallgatása. Koncertek, fesztiválok, diszkók, klubok, esetleg sportrendezvények elengedhetetlen kelléke. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Normál és nagy méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

5.500 Ft

Pluggerz Music Kids Uni-Fit

A Pluggerz Music Kids termék egy speciális zenei környezetre tervezett füldugó, mivel lineális zajvédelmet biztosít, így megőrizve a zene minden részletét más zajvédőkkel szemben, ahol a magas frekvencia nagymértékben elveszik, így élvezhetetlenné válik a zene hallgatása. Koncertek, fesztiválok, diszkók, klubok, esetleg sportrendezvények elengedhetetlen kelléke. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Kis méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

5.500 Ft

  AKTUÁLIS

  Belsound Kft.

  1122 Budapest, Városmajor u. 20.

  +36 30 951 4078

  info@fulvedelem.hu

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK