Ismered ezt a számot?

ZENE

A zenehallgatásnak tényleg igazi élménynek kell lennie, és a legkisebb mértékben sem hordozhatja a maradandó halláskárosodás kockázatát. A Fülvédelem.hu által forgalmazott termékek egyedi hangszűrőt tartalmaznak, amely a túlzott zajszintet biztonságos szintre csökkenti, miközben a hang minősége nem változik. A filterrel ellátott füldugó egyik legnagyobb előnye, hogy a füldugók eltávolítása nélkül is kommunikálhat másokkal, a magas frekvenciájú hangokat is jó minőségben hallhatod a szivacsos füldugóval ellentétben.

Fülvédelem a felhőtlen szórakozásértZENE

Fidelity egyéni zajvédő

Ez a speciális filter a zajvédő illesztékkel szerelve képes olyan szűrést biztosítani, mely arányosan hat szinte minden frekvencián. A különleges tulajdonsága miatt alkalmas minden olyan zajos környezetben, ahol a hanghűség és a hang tisztaságának megőrzése elsődleges fontosságú.

Éppen ezért fő alkalmazási területe a zenei környezet. Legyen szó élő koncertről vagy hosszas próbatermi gyakorlásokról, ez a szürőrendszer képes hosszútávon is kényelmes és hatékony védelmet biztosítani. Alkalmas számos olyan területre ahol a kommunkáció és a környezeti zaj együttesen lép föl. A vegetatív idegrendszeri fáradásokat nagymértékben képes csökkenteni. A zajvédő szilikon mellé többféle filter is rendelhető, valamint van lehetőség sima szövetzsinór és automatikusan kioldó biztonsági szilikonzsinórral rendelni.

ER egyéni zenei zajvédő

Ez a speciális filter a zajvédő illesztékkel szerelve képes olyan szűrést biztosítani, mely arányosan hat szinte minden frekvencián. A különleges tulajdonsága miatt alkalmas minden olyan zajos környezetben, ahol a hanghűség és a hang tisztaságának megőrzése elsődleges fontosságú. Éppen ezért fő alkalmazási területe a zenei környezet. Legyen szó élő koncertről vagy hosszas próbatermi gyakorlásokról, ez a szürőrendszer képes hosszútávon is kényelmes és hatékony védelmet biztosítani. Alkalmas számos olyan területre ahol a kommunkáció és a környezeti zaj együttesen lép föl.  Cserélhető filterrel az egyszerűbb kezelhetőség miatt. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb csillapítást vagy cserélgesd kedved szerint zajszűrőinket egyéni füldugódba. Az ár 1 db egyéni füldugóra és a hozzá tartozó filterre vonatkozik.

28 990 Ft

Knops

Egy nagyon speciális, egyedi zajvédő, ami hatékony, állítható és igazán cool! Egy speciális analóg hangcsapda rendszer segítségével, valamint az állítható racsnis megoldással állíthatjuk 0-10-20-30dB értékekre a zajvédelmi értéket. A kényelemről és a zajvédelem jó minőségéről a dobozban található szilikon és antiallergén dugók gondoskodnak.

47 880 Ft

Pluggerz Music Premium Uni-Fit

A Pluggerz Music Premium termék egy professzionális zenei környezetre tervezett füldugó, mivel tökéletes lineális zajvédelmet biztosít, így megőrizve a zene minden részletét más zajvédőkkel szemben, ahol a magas frekvencia nagymértékben elveszik, így élvezhetetlenné válik a zene hallgatása. A filter minősége nagyon magas, azonos az egyéni zenei zajvédőbe építettel. Koncertek, fesztiválok, diszkók, klubok, esetleg sportrendezvények elengedhetetlen kelléke, ott azoknak ajánljuk, akik igényesek vagy akik az előadók, esetleg a stáb tagjai. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Normál és nagy méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

26 000 Ft

Pluggerz Music Uni-Fit

A Pluggerz Music termék egy speciális zenei környezetre tervezett füldugó, mivel lineális zajvédelmet biztosít, így megőrizve a zene minden részletét más zajvédőkkel szemben, ahol a magas frekvencia nagymértékben elveszik, így élvezhetetlenné válik a zene hallgatása. Koncertek, fesztiválok, diszkók, klubok, esetleg sportrendezvények elengedhetetlen kelléke. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Normál és nagy méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

10 000 Ft

Pluggerz Music Kids Uni-Fit

A Pluggerz Music Kids termék egy speciális zenei környezetre tervezett füldugó, mivel lineális zajvédelmet biztosít, így megőrizve a zene minden részletét más zajvédőkkel szemben, ahol a magas frekvencia nagymértékben elveszik, így élvezhetetlenné válik a zene hallgatása. Koncertek, fesztiválok, diszkók, klubok, esetleg sportrendezvények elengedhetetlen kelléke. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Kis méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

10 000 Ft

  AKTUÁLIS

  Tudta, hogy vadászat során akár 140dB-es hangnyomás is érheti a fülét? Hát persze, hogy tudta, hiszen a lövés után vagy nem hallunk jól vagy valakinek még zúg is a füle, majd hozzászokunk... És itt követjük el a legnagyobb hibát. Hozzászokunk, mert ez ilyen. Ilyen volt 50 éves is meg 100 éve is...

  Tudja, hogy készül egy fülilleszték legyen az zajvédő, zenei vagy uszodai? Felejtse el a sötét szobában gubbasztó asszonyokat akik kézzel csiszolják, lakkozzák az illesztékeket és csak a kezükben lévő több évtizedes tapasztalaton múlik, hogy egy illeszték mennyire sikerül jól.

  Belsound Kft.

  1122 Budapest, Városmajor u. 20.

  +36 30 951 4078

  info@fulvedelem.hu

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK