Partnereink

Otonet Maros utcai Halláspont

Budapesten a második kerületben található halláspontban több évtizedes tapasztalattal rendelkező kolléga várja a gyermeket és felnőtteket egyéni fülilleszték lenyomatvételre.

Hallomás hallás szaküzlet Veszprém

Veszprémben a kózházzal szemben lévő szaküzletben várja partnerünk. Bármilyen fülillesztékre is van szüksége itt biztos megoldást talál.

Otonet Esztergom Halláspont

Komárom-Esztergom megyében az esztergomi Vaszary Kolos Kórház audiológiáján találja az esztergomi halláspontunkat.
Felnőtt és gyermek füldugók és hallókészülékek, egyéni lenyomatvétel kiemelkedő szakmai színvonalon. 

Hallomás szaküzlet Balatonfüred

Balatonfüred központjában a Kossuth utcában található hallókészülék szaküzletben várják a balatonfüredi és környékén élőket. Hallókészülék ellátás, tisztítószer értékesítés és egyéni füldugók készítése rövid határidővel.

Tatabánya - Otonet Halláspont

Tatabányán a Szent Borbála Kórházzal szemben található az Otonet tatabányai halláspontja. Ha önnek vagy gyermekének alvó, uszodai vagy zajvédő füldugóra van szüksége keresse partnerünket bizalommal.

Otonet Mezőkövesd Halláspont

Mezőkövesden a Bevásárló udvar szívében találja a mezőkövesdi partnerünk hallás szaküzletét. Egyéni és univerzális füldugók széles választékával várják Önt a hét minden napján.

Szeged - Mega Kft.

Szegeden a Belvárosi híd szomszédságába  található az Mega Kft.  Ha önnek vagy gyermekének alvó, uszodai vagy zajvédő füldugóra van szüksége keresse partnerünket bizalommal.

Gödöllő Otonet Halláspont

Gödöllőn a Tormay Károly Egészségügyi Központ első emeletén találja audiológiánkat ahol egyéni méret alapján készítjük felnőtt és gyermek illesztékeinket.

Barcs Otonet Halláspont

Barcson a Kistérségi Járóbetegellátó Központban található audiológián is van lehetőség egyéni lenyomatot venni. Ha önnek vagy gyermekének alvó, uszodai vagy zajvédő füldugóra van szüksége keresse partnerünket bizalommal.

Győri halláspont

Győrben a Kardirex épületében működő Tinnitus Klinika egységben van lehetőség lenyomatvételre, ahol időpontra, várakozás nélkül várjuk felnőtt és gyermek pácienseinket.