Tudtál pihenni a gépen?

fulvedelem.hu

UTAZÁS

A repülőgépekkel utazó emberek gyakran nagy nyomás különbségekkel szembesülnek, amelyek irritációval járnak és néha fájdalmasak is lehetnek. UTAZÁS termékeink egyedülálló szűrővel rendelkeznek, biztosítva ezzel a fülhöz tapadó nyomás csökkenését. Hegymászáshoz és a repülőn való zajcsökkentéshez is kiválóan alkalmas.

Fülvédelem hosszú utazásokhozUTAZÁS


Pluggerz Travel Uni-Fit

A Pluggerz Travel termék egy utazási környezetre tervezett füldugó, mivel nem lineális zajvédelmet biztosít, így megőrizve a beszédet, de csillapítva az utazás során jelentkező zajokat. Az utazás elengedhetetlen kelléke, főleg repülőn, ahol több órás monoton zajban zavaró és fárasztó lehet a személynek. légnyomáskiegyenlítő szeleppel rendelekezik!!! Közepes és nagy hallójáratú személyeknek készült. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Normál és nagy méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

5.000 Ft

Pluggerz Travel Kids Uni-Fit

A Pluggerz Travel termék egy utazási környezetre tervezett füldugó, mivel nem lineális zajvédelmet biztosít, így megőrizve a beszédet, de csillapítva az utazás során jelentkező zajokat. Az utazás elengedhetetlen kelléke, főleg repülőn, ahol több órás monoton zajban zavaró és fárasztó lehet a személynek. légnyomáskiegyenlítő szeleppel rendelekezik!!! Közepes és nagy hallójáratú személyeknek készült. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Kis méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

5.000 Ft

  AKTUÁLIS

  A fülünk védelmében a legjobb megoldás, ha eltávolodunk a zajtól, vagy elszigeteljük magunkat a zajtól, Pl. egy munkagépen dolgozó személy esetén felhúzza az ablakot! Ez nem mindig lehetséges, ekkor szükségesek a különböző zajvédő eszközök. Ezek nem szüntetik meg a zajt teljes mértékben, hanem általában csökkentik arra a szintre, amely már nem...

  Belsound Kft

  1122 Budapest, Városmajor u. 20.

  +36 30 322 5068

  info@fulvedelem.hu

  GPS: 47.4983233,-19.040229

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK