Hosszabb túrákra viszel magaddal füldugót??

MOTOROZÁS

Termékeink kiválóan alkalmasak motorosoknak, gokart versenyzőknek és motorsport rajongóknak. A motor és a szélzaj állandó erős hangjai halláskárosodást okozhatnak. Termékeink védelmet nyújtanak maradandó halláskárosodás ellen. Az egyedülálló szűrő csillapítja a káros zajokat a biztonságos szintre, miközben továbbra is képes hallani a közlekedés figyelmeztető jeleit. Füldugóink tökéletesen illeszkednek az egyéni lenyomat által. Minden termékünket 3D nyomtatással készítjük. Füldugóink kényelmesen viselhetők a sisak alatt.

Motoros füldugó szélzaj ellenMOTOROZÁS

Motoros zajvédő illeszték - pár

Egyéni méretre készült szilikon zajvédő füldugónk 4 féle csillapitással rendelhető. A gyártó általi ajánlás az SNR:27dB ami kivállóan alkalmas a zavaró hangok csillapítására. Motorozáshoz, gokartozáshoz csak ezt ajánljuk.

40 000 Ft

Pluggerz Road Uni-Fit

A Pluggerz Road termék motorosoknak tervezett füldugó. Nem lineális zajvédelmet biztosít, így megőrizve a beszédet, de csillapítva a motorozás során jelentkező zajokat. A motorozás elengedhetetlen kelléke, főleg hosszabb utakon, ahol több órás monoton zajban zavaró és fárasztó lehet a személynek! Közepes és nagy hallójáratú személyeknek készült. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Normál és nagy méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas. 

16 600 Ft

  AKTUÁLIS

  Tudta, hogy vadászat során akár 140dB-es hangnyomás is érheti a fülét? Hát persze, hogy tudta, hiszen a lövés után vagy nem hallunk jól vagy valakinek még zúg is a füle, majd hozzászokunk... És itt követjük el a legnagyobb hibát. Hozzászokunk, mert ez ilyen. Ilyen volt 50 éves is meg 100 éve is...

  Tudja, hogy készül egy fülilleszték legyen az zajvédő, zenei vagy uszodai? Felejtse el a sötét szobában gubbasztó asszonyokat akik kézzel csiszolják, lakkozzák az illesztékeket és csak a kezükben lévő több évtizedes tapasztalaton múlik, hogy egy illeszték mennyire sikerül jól.

  Belsound Kft.

  1122 Budapest, Városmajor u. 20.

  +36 30 951 4078

  info@fulvedelem.hu

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK