Gondolsz a biztonságra is?

Fülvédelem profiknak

FABRIKÁLÓ

A foglalkozási halláskárosodás a leggyakoribb munkahelyi sérülés az Egyesült Államokban a CDC szerint. Körülbelül 22 millió amerikai munkavállaló veszélyes zajszintnek van kitéve a munkahelyén. A becslések szerint 242 millió dollárt költenek évente a munkavállalók kártérítésére a halláskárosodás miatt.

Termékeink egyedülálló hangszűrővel rendelkeznek, amelyek a káros zajokat a biztonságos szintre redukálják. Ezenkívül nagy előnye van abban, hogy továbbra is jól kommunikálhatsz másokkal, és hallhatsz minden figyelmeztető jelzést használatuk során.

Fülvédelem a munkában
FABRIKÁLÓ

"Csend" egyéni passzív zajvédő

Zajvédő szilikon termékeink a zaj forrásának jellegétől függően képesek hatékony védelmet nyújtani. Legyen szó tartós, hosszú távú zajterhelésről vagy impulzusszerű behatásról, a megfelelően kialakított forma képes ezeket oly mértékben csökkenteni, hogy a vegetatív idegrendszer, valamint a dobhártya is jóval kevesebb terhelést kapjon. Megfelelő védelem nélkül a belső fül terhelése nő és a szőrsejtek sérülésének kockázata is nagyobb. A rugalmas szilikon "Csend" zajvédők, gyári számmal ellátott bevizsgált termékek, melyek tudatos használatával hallásának épsége is megmarad. Igény szerint zsinórral és fémgolyóval is rendelhető.

"Work" egyéni filteres zajvédő

Filterrel ellátott zajvédőink számos területen képesek megfelelő védelmet nyújtani a beszédfrekvenciák figyelembevételével. A négy féle filter előrehangolt és bevizsgált tartományban működik. Így biztosítja, hogy a lehető legpontosabban meg lehessen határozni azt a célterületet amire a felhasználónak igénye van.Az akusztikai szűrők két kivitelben kaphatók. Kemény akril vagy szilikon illesztékbe helyezhetők. A választott anyagon belül a szűrők tetszés szerint cserélhetők. Tehát egy illesztékhez akár 2-3 féle szűrőt is rendelhet.A zajvédők zsinórral és fémgolyóval is kérhetőek. Gazdag színválasztékunk az oldaliság egyszerűbb megkülönböztetéséhez is használható.


Magyar gyártás

Minden egyéni termékünket Magyarországon gyártjuk, magyar munkaerőt használunk. Elkötelezettek vagyunk a maximális minőség biztosításába, amit a több tíz éves tapasztalat biztosít munkatársaink kezében. Jelenleg az iparágban elérhető legmodernebb digitális gyártást használjuk kizárólagosan, hogy a lehető legkényelmesebb és legprecízebb termékeket tudjuk gyártani személyreszabottan. Az általunk használt anyagok a legkiválóbb német gyártók termékeiből készülnek, melyek teljesen biokompatibilisek így kerülve el az allergiát és a káros anyagokat.

"Csend" egyéni passzív zajvédő illeszték -pár

Zajvédő szilikon termékeink a zaj forrásának jellegétől függően képesek hatékony védelmet nyújtani. Legyen szó tartós, hosszú távú zajterhelésről vagy impulzusszerű behatásról, a megfelelően kialakított forma képes ezeket oly mértékben csökkenteni, hogy a vegetatív idegrendszer, valamint a dobhártya is jóval kevesebb terhelést kapjon. Megfelelő védelem nélkül a belső fül terhelése nő és a szőrsejtek sérülésének kockázata is nagyobb. A rugalmas szilikon "Csend" zajvédők, gyári számmal ellátott bevizsgált termékek, melyek tudatos használatával hallásának épsége is megmarad.  Igény szerint zsinórral és fémgolyóval is rendelhető felár ellenében.

22 000 Ft

Work egyéni filteres zajvédő illeszték - Pár

Filterrel ellátott zajvédőink számos területen képesek megfelelő védelmet nyújtani a beszédfrekvenciák figyelembevételével. A négy féle filter előrehangolt és bevizsgált tartományban működik. Így biztosítja, hogy a lehető legpontosabban meg lehessen határozni azt a célterületet amire a felhasználónak igénye van.  Az akusztikai szűrők két kivitelben kaphatók. Kemény akril vagy szilikon illesztékbe helyezhetők. A választott anyagon belül a szűrők tetszés szerint cserélhetők. Tehát egy illesztékhez akár 2-3 féle szűrőt is rendelhet. A zajvédők zsinórral és fémgolyóval is kérhetőek. Gazdag színválasztékunk az oldaliság egyszerűbb megkülönböztetéséhez is használható.

40 000 Ft

Pluggerz Pro és Pro Detec Uni-Fit

A Pluggerz Pro és Pro Detec termék professzionális felhasználóknak készült termékek. Speciális zajfilterének köszönhetően a munkavégzés körülményeinek megfelelő zajokat csökkenti és a lehető legnagyobb mértékben megőrzi a beszéd frekvenciákat. A peremén lévő 3 cilinder tökéletes zajszigetelést és kényelmet biztosít, anyaga orvosi szilikon így elérve azt, hogy ne okozzon a termék a fülben allegiás reakciókat. A Pro és a Detec termék között a különbséget a Detec füldugóra rögzített fémspirál jelenti, ami pl. élelmiszeripar esetén szükséges a detektáláshoz. A termékhez szinéhez illő összekötő szál és csipesz is csatlakozik, hogy kivétel esetén rögzíthessük ruhánkhoz vagy sisakunkhoz azt. Mivel többszőrhasználatos termék, így tárolódoboz is tartozik a termékhez, ami kulcstartóra is applikálható.

14 950 Ft 18 490 Ft

  AKTUÁLIS

  Tudta, hogy vadászat során akár 140dB-es hangnyomás is érheti a fülét? Hát persze, hogy tudta, hiszen a lövés után vagy nem hallunk jól vagy valakinek még zúg is a füle, majd hozzászokunk... És itt követjük el a legnagyobb hibát. Hozzászokunk, mert ez ilyen. Ilyen volt 50 éves is meg 100 éve is...

  Tudja, hogy készül egy fülilleszték legyen az zajvédő, zenei vagy uszodai? Felejtse el a sötét szobában gubbasztó asszonyokat akik kézzel csiszolják, lakkozzák az illesztékeket és csak a kezükben lévő több évtizedes tapasztalaton múlik, hogy egy illeszték mennyire sikerül jól.

  Belsound Kft.

  1122 Budapest, Városmajor u. 20.

  +36 30 951 4078

  info@fulvedelem.hu

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK