Gondolsz a biztonságra is?

fulvedelem.hu

FABRIKÁLÓ

A foglalkozási halláskárosodás a leggyakoribb munkahelyi sérülés az Egyesült Államokban a CDC szerint. Körülbelül 22 millió amerikai munkavállaló veszélyes zajszintnek van kitéve a munkahelyén. A becslések szerint 242 millió dollárt költenek évente a munkavállalók kártérítésére a halláskárosodás miatt.

Termékeink egyedülálló hangszűrővel rendelkeznek, amelyek a káros zajokat a biztonságos szintre redukálják. Ezenkívül nagy előnye van abban, hogy továbbra is jól kommunikálhatsz másokkal, és hallhatsz minden figyelmeztető jelzést használatuk során.

Fülvédelem a munkában
FABRIKÁLÓ

Knops

Egy nagyon speciális, egyedi zajvédő, ami hatékony, állítható és igazán cool! Egy speciális analóg hangcsapda rendszer segítségével, valamint az állítható racsnis megoldással állíthatjuk 0-10-20-30dB értékekre a zajvédelmi értéket. A kényelemről és a zajvédelem jó minőségéről a dobozban található szilikon és antiallergén dugók gondoskodnak.

39.900 Ft

Pluggerz Pro és Pro Detec Uni-Fit

A Pluggerz Pro és Pro Detec termék professzionális felhasználóknak készült termékek. Speciális zajfilterének köszönhetően a munkavégzés körülményeinek megfelelő zajokat csökkenti és a lehető legnagyobb mértékben megőrzi a beszéd frekvenciákat. A peremén lévő 3 cilinder tökéletes zajszigetelést és kényelmet biztosít, anyaga orvosi szilikon így elérve azt, hogy ne okozzon a termék a fülben allegiás reakciókat. A Pro és a Detec termék között a különbséget a Detec füldugóra rögzített fémspirál jelenti, ami pl. élelmiszeripar esetén szükséges a detektáláshoz. A termékhez szinéhez illő összekötő szál és csipesz is csatlakozik, hogy kivétel esetén rögzíthessük ruhánkhoz vagy sisakunkhoz azt. Mivel többszőrhasználatos termék, így tárolódoboz is tartozik a termékhez, ami kulcstartóra is applikálható.

8.000 Ft

  AKTUÁLIS

  Belsound Kft.

  1122 Budapest, Városmajor u. 20.

  +36 30 951 4078

  info@fulvedelem.hu

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK