Custom-Fit Road

A Pluggerz Custom-Fit Road kiválóan alkalmas motoros kerékpárosok, Go Kart versenyzők, versenyautók és motorsport rajongók számára. A forduló motor és a szélzajt állandó hangjai állandó halláskárosodást okozhatnak. A Pluggerz Custom-Fit Road védelmet nyújt a zaj károsodása ellen. Az egyedülálló szűrő csillapítja a káros zajokat biztonságos szintre, miközben továbbra is képes hallani a közlekedési jeleket és a figyelmeztető eszközöket. A Pluggerz Custom-Fit Road füldugó tökéletesen illeszkedik és kényelmesen viselhető egy sisak alatt. Keresse meg a legközelebbi Pluggerz márkakereskedőt a weboldal jobb felső sarkában található kereskedői keresővel.

A hallókészülékek csak akkor működhetnek, ha megfelelően illeszkednek a fülbe. Olvassa el, hogyan kell ezt tennie.

érdeklődjön árainkról

A maximális kényelem, minden sisaknál illeszkedik

Alkalmas hosszabb napi használatra

Egyedi szűrő

Akril kivitelben nano lakkal (kemény) vagy szilikon anyaggal (puha)

Tartalmazza a praktikus tárolóedényt

5 különböző színben kapható, köztük átlátszó

CE tanúsítvánnyal és az EN 352-2 szerint tesztelve

SNR 21 és 33 dB között a kiválasztott anyagtól és szűrőtől függően, kattintson a csillapítás részleteire

Szolgáltatás

A Hard Pluggerz hallásvédő készülékek kiváló minőségű akrilból készülnek és puha hallásvédők szilikon anyagból készülnek. Mindkettő speciális bevonattal van ellátva. Ez a kombináció megakadályozza az allergiás reakciókat, és lehetővé teszi a hallásvédő könnyen tisztítható. Tisztítsa meg a Pluggerz hallásvédőt óvatosan, a rendelkezésre álló Pluggerz Smart Clean szett segítségével, így a higiénikus használat továbbra is garantált. Távolítson el minden fülzsírt a vezetékben a mellékelt kis fülzsinór segítségével. Figyelem: Kerülni kell az agresszív tisztítószerek tisztítását!

Hagyja alaposan kiszáradni, mielőtt visszahelyezi őket a tárolóba. Vegye igénybe minden évben a Pluggerz hallásvédőjét. Ha a hallásvédő már nem fókuszálja megfelelően a fülcsatornát, a csillapítás csökken, és kevésbé védett lesz. A nem megfelelő tömítés oka általában a fülcsatornában bekövetkezett változás, például az életkor vagy a súlygyarapodás vagy veszteség miatt. Az utasítások gondos követésével garantálják a csillapítási értékeket, és a lehető legoptimálisabb védelmet élvezheti a halláskárosodás ellen.

Szolgáltatási hálózat

A Pluggerz hallókészülékek illeszkedését és csillapítását a Pluggerz és a teljes értékesítési hálózat végzi az ISO 9001 tanúsításnak megfelelően. Ezek a Pluggerz márkakereskedők képesek a hallókészülékeket kiszolgálni és elvégezhetik az éves ellenőrzést. A Pluggerz márkakereskedőket megtalálja a www.Pluggerz.com címen

Figyelem!

A Pluggerz hallásvédők teljesen személyesek és csak akkor működhetnek megfelelően, ha a fülbe illeszkednek.

Ha a hallókészülék helytelenül lett felszerelve, vagy ha a vonatkozó utasításokat nem követi, akkor a Pluggerz nem vállal felelősséget a hallásvédő minőségének esetleges csökkentéséért.

A hallókészülék működését negatívan befolyásolhatja, ha vegyi anyagokkal érintkezik. Kérjük, további információkért kérjük, forduljon a Pluggerzhez.

A hallókészülékek csak akkor működnek hatékonyan, ha kellő gondossággal és tartósan zajos környezetben viselik őket.

Ne hordja fel a hallásvédőt, ha fennáll annak a veszélye, hogy a csatlakozózsinórt a mozgó (gépi) részeken csapdába lehet helyezni.

A Pluggerz hallásvédők nem kínálnak védelmet szűrő nélkül.

Szerelvény

A bal és a jobb hallókészülék megkülönböztethető a hallókészülékre alkalmazott színtől: piros (jobb) és kék (balra).

Tartsa a hallásvédőt a hüvelykujj és a mutatóujda közé.

Győződjön meg róla, hogy a behúzás az elején van, és a pont felfelé mutat.

Óvatosan helyezze a hallókészüléket a fülcsatornájába az óramutató járásával ellentétes irányba forgatásával.

eltávolítása

Helyezze el az indexképet a bemélyedésbe.

Emelje fel a hallásvédőt, és vegye le a füledről.

Kattintson ide a csillapítás részleteiért.

Az Európai Unió típusvizsgálata: PZT 1974, Wilhelmshaven, Németország, TNO / TM 0336, Soesterberg, Hollandia és IFA 0121, St. Augustin, Németország. A hallókészülékek csillapítási értékeit az EN 352-2: 2002 szabvány szerint határozzák meg és az EN 13819-2: 2-2 szabvány szerint mérik. Ezenkívül az APV, SNR, H, M és L értékeket az ISO 24869-1 szabványnak megfelelően határozzák meg. A termékek CE tanúsítvánnyal rendelkeznek, kivéve az ER-9-et, mivel ez nem felel meg az EN-352 szabványban meghatározott minimális csillapítási követelményeknek. A tesztjelentéseket és a CE tanúsítványokat kérésre a Pluggerz adhatja ki.