Ez most tényleg derékszög lett?

fulvedelem.hu

SZÓRAKOZÁS, HOBBI

A túlzott zaj helyrehozhatatlan károkat okozhat. A kalapács, fúró, a sarokcsiszoló vagy más hangos eszközök használatával a hallásvédelem létfontosságú. A biztonság az első. És ez a fülvédelemre is vonatkozik, hiszen a hallásvesztés nem visszafordítható. HOBBI termékeink egyedülálló hangszűrővel rendelkeznek, melyek a káros zajokat biztonságos szintre csökkentik. HOBBI termékeink előnye, hogy tudsz kommunikálni más emberekkel, figyelmeztető eszközöket vagy riasztásokat észlelsz, miközben megvédi a füleidet.

Fülvédelem a hangos szenvedélyekhezSZÓRAKOZÁS, HOBBI

"Csend" egyéni passzív zajvédő illeszték -pár

Zajvédő szilikon termékeink a zaj forrásának jellegétől függően képesek hatékony védelmet nyújtani. Legyen szó tartós, hosszú távú zajterhelésről vagy impulzusszerű behatásról, a megfelelően kialakított forma képes ezeket oly mértékben csökkenteni, hogy a vegetatív idegrendszer, valamint a dobhártya is jóval kevesebb terhelést kapjon. Megfelelő védelem nélkül a belső fül terhelése nő és a szőrsejtek sérülésének kockázata is nagyobb. A rugalmas szilikon "Csend" zajvédők, gyári számmal ellátott bevizsgált termékek, melyek tudatos használatával hallásának épsége is megmarad.  Igény szerint zsinórral és fémgolyóval is rendelhető felár ellenében.

16 760 Ft

Pluggerz Hobby Uni-Fit

A Pluggerz Hobby termék egy otthoni munkakörnyezethez tervezett füldugó, mivel nem lineális zajvédelmet biztosít, így megőrizve a beszédet, de csillapítva az otthoni munkák (fűnyírás, barkácsmunkák...) során jelentkező zajokat. Az otthoni munkák elengedhetetlen kelléke, ahol több órás monoton zajban zavaró és fárasztó lehet a személynek.Közepes és nagy hallójáratú személyeknek készült. Divatos és kulcscsomóra rögzíthető praktikus tárolójában könnyen tárolhatjuk ezt a többszőrhasználatos terméket. Normál és nagy méretű hallójárattal rendelkező személyeknek alkalmas.   

5 950 Ft

  AKTUÁLIS

  Beslound Kft

  1122 Budapest, Városmajor u. 20.

  +36 30 951 4078

  info@fulvedelem.hu

  ADATVÉDELEM

  ÁSZF

  IMPRESSZUM

  VISZONTELADÓINK